Koop nu je auto online!

Tegenwoordig kun je letterlijk alles online kopen en daar maken we allemaal volop gebruik van. Waarom zou je volgende auto daar een uitzondering op zijn? Koop bij ons nu ook je auto veilig online en ervaar het gemak.

Je hebt zelf de controle over je geld tot aan de levering van de auto. Betaal de auto online en kies de manier van levering. Kom je deze bij ons ophalen of wil je liever dat we deze bij je thuisbrengen? Zodra de levering gedaan is en jij tevreden bent, geef je de betaling zelf vrij.
Lees meer hierover en zoek jouw volgende auto uit op onze website!

www.bestdealautomotive.nl/vertrouwd-betalen/

 

9
9
Waren kort maar krachtig

Ik heb onze 2e auto aan de beide heren verkocht, alles verliep op een nette en zakelijke manier zoals het hoort.de

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top!!!

Ben zeer tevredenen omdat er de tijd voor mij werd genomen, ik ben goed geholpen en de verkoper had veel geduld. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de auto die mij verkocht is top!!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
8
8
Een correct autobedrijf met aardige mensen die geen onzin verkopen.

Opel Zafira ingeruild op een Mercedes E combi. Een prima inruil gekregen. Er moesten nog wat zaken aan de mercedes gedaan worden welke naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Auto opgehaald en tot op heden nog geen problemen mee gehad. Ik had zelfs wat dingen per ongeluk in de opel achtergelaten welke keurig zijn opgestuurd naar ons huisadres. Het enige smetje in de afspraken is dat de werkzaamheden tijdens de grote beurt die de mercedes in het voorjaar heeft gehad naar mij gemaild zouden worden. Dat is tot op heden niet gebeurd. Maar voor de rest een prima autozaak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door