Uw auto laten poetsen en interieur reinigen.

Bestdeal Automotive kan uw auto in de wax zetten en poetsen. Een goede poetsbeurt voorkomt aanslag op uw voertuig en zorgt ervoor dat de auto minder vuil oppakt.

Uiteraard zal deze inspanning niet zonder resultaat zijn. Bij inruil van uw auto zal de waarde  hoger zijn als deze zich in een nette en verzorgde staat bevindt. Bestdeal Automotive kan een gericht advies geven over de huidige staat van uw auto. Hierdoor kunnen wij informatie geven over welke behandeling het beste is voor u. Denk hierbij aan het polijsten, het verwijderen van reeds aanwezige aanslag op de lak en de verzegeling van het lakwerk van de auto (in de wax zetten).  Bij deze behandelingen wordt de auto “gereconditioneerd” waarbij ook de lichtmetalen velgen en het volledige interieur worden aangepakt (vlekken uit bekleding verwijderen, leerbehandeling enzovoorts).

Na zo’n behandeling is uw auto weer in “nieuwstaat” en zult u het inruil bedrag van uw auto met 10 tot maar liefst 25 procent kunnen verhogen! In het geval er iets netjes en verzorgd uitziet dan zijn mensen bereid er meer voor te betalen, wanneer er iemand komt om je auto te bekijken zal zo’n poetsbeurt ook meer vertrouwen aan de potentiële koper geven.

Wij van Bestdeal Automotive adviseren u graag op dit gebied! U kunt de behandelingen tevens via ons laten uitvoeren.  Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak per mail of telefoon.