Even voorstellen:

Oprichter Jeroen Brummelman heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automotive branche en een enorme passie voor auto’s. Jeroen is daarom verantwoordelijk voor de verkoop/aflevering en de aftersales van auto’s. Mede oprichter Remco Konijnenberg heeft meer dan 25 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer, hij heeft de inkoop van auto’s, de website, marketing en financiën onder zijn beheer.

Wij bieden een snel wisselende voorraad occasions tegen scherpe prijzen aan. Ook kunnen wij de auto financieren, u kunt zelf eenvoudig via onze website een aanvraag indienen. Bestdeal Automotive is door de RDW erkend en geautoriseerd voor het op naam zetten van voertuigen en de afgifte van vrijwaringsbewijzen, dat betekent dus dat u direct kunt rijden.

Úw Bestdeal Automotive adviseurs; Jeroen Brummelman & Remco Konijnenberg

Neem contact op Occasion

Maak zelf eenvoudig een afspraak voor een bezichtiging/proefrit.

Maak direct een afspraak

Auto financieren:

 

Vindt u het direct kopen van een nieuwe auto een te grote stap en wilt u liever uw occasion financieren? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

De beloftes van Bestdeal Automotive:

 
  • Altijd de beste deal, voor jou!
  • We laten je niet in de kou staan (ook niet als het warm is).
  • Twentse betrouwbaarheid.
  • 14 dagen gratis inruilen.
  • Alle auto’s met voertuig check up.
  • Standaard 12 maanden wettelijke garantie.

Neem contact op Occasions

10
10
Netjes behandeld

Komt de afspraken allemaal na

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Perfect en zonder poespas

Alle tijd wordt er genomen en service tot nu toe was achteraf perfect. Airco werkte niet en mocht deze zelf regelen. Nota direct door hun vergoed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top bedrijf

Zijn zeer tevreden met de auto die wij daar hebben gekocht ,en zou zekers iedereen aanraden daar te gaan kijken en kopen...

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door