Vertrouwd betalen

Uw nieuwe auto online kopen & vertrouwd betalen? De betaling verloopt via Notarieel Betalen. Je betaalt met iDeal naar een onafhankelijke bankrekening van Notarieel Betalen. De betaling gaat daar in een kluis tot we jouw nieuwe auto leveren.

Nadat de volledige betaling is gedaan, ontvangt u een unieke vrijgeefcode. Na de levering voert u deze vrijgeefcode in op de afleverapp om de levering te accepteren. De betaling wordt goedgekeurd door een jurist van Notarieel Betalen, waarna de betaling aan ons plaatsvindt. Hiervan ontvangt u vanzelfsprekend bericht. Wij houden u op de hoogte.

Wilt u meer weten over hoe dit proces in zijn werk gaat? Bekijk dan nu onderstaande video. Hierin wordt duidelijke uitleg gegeven over het proces via Notarieel Betalen. Na het kijken van de video nog steeds vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag al uw vragen te beantwoorden. Bent u overtuigd na het kijken van de video? Ga dan snel naar ons ruime aanbod met occasions om ook jouw volgende auto veilig online te kopen. Wij hebben een tweedehands auto voor al uw wensen.

Meer weten over het team van bestdeal automotive? Bekijk dan snel onze ‘over ons‘ pagina.

 

10
10
Gewoon top geholpen door beide mannen!

Zeker een fijne autogarage die meedenken over het type auto wat in het budget past.

Beide mannen; bedankt voor de snelle service

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Prima service

Komen afspraken na. Werd netjes opgehaald op het station in Ommen. Keurig geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
top

Hier nemen de mensen nog echt de tijd voor je en denken ze met je mee.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door