Zoek je een bijbaantje en ben jij onze nieuwe auto vlogster/presentatrice?

We need you! Want zeg nou zelf, wij als houterige mannen zijn niet heel geschikt om onze auto’s mooi in beeld te brengen. Dus ben jij net zo enthousiast als wij en durf jij wél voor de camera te staan? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een autovlogster/presentatrice, en niet zomaar één. We zoeken namelijk iemand die onze auto’s op een aantrekkelijke manier kan presenteren. Met een grote glimlach en dosis enthousiasme laat je onze occasions zien. Dit doe je op video, met behulp van onze eigen cameraman. De video’s die jullie maken gebruiken wij onder andere op onze website. Dankzij jouw aantrekkelijke presentatie van de auto’s vliegen deze vervolgens de deur uit!

Wat laat je zien? Zoals genoemd: onze auto’s! Wij hebben altijd een ruime voorraad occasions staan, die we natuurlijk graag verkopen. Daar help jij bij door de auto’s zelf te laten zien en de bijzonderheden van iedere auto uit te lichten. De koper weet dankzij jou precies wat voor auto hij koopt en kan niet wachten om er in weg te rijden.

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent jong, vlot en praat gemakkelijk
  • Je bent enthousiast en weet mensen gemakkelijk te overtuigen
  • Je vindt het uiteraard leuk om voor de camera te staan
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van je rijbewijs
  • Heb je enige kennis van auto’s? Dan zijn wij blij!
  • Je bent woonachtig in onze regio (maximaal 50km vanaf Den Ham)

Je krijgt een vergoeding per video, deze bepalen we in overleg.

De video’s worden voornamelijk op zaterdag opgenomen

Wie wij zijn? Wij zijn Remco en Jeroen, van Bestdeal Automotive in Den Ham. Wij verkopen met veel plezier en enthousiasme scherp geprijsde occasions. Dit doen we vanuit onze locatie in Den Ham, maar ook online! We delen een passie voor auto’s en alles wat ermee te maken heeft. Die passie delen we graag met onze klanten en met jou!

Ben jij degene die we zoeken? Kan je niet wachten om jouw enthousiasme in te zetten? Mail dan snel naar remco@bestdealautomotive.nl of bel ons even op 06-55335773

Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten!

10
10
Netjes behandeld

Komt de afspraken allemaal na

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Perfect en zonder poespas

Alle tijd wordt er genomen en service tot nu toe was achteraf perfect. Airco werkte niet en mocht deze zelf regelen. Nota direct door hun vergoed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top bedrijf

Zijn zeer tevreden met de auto die wij daar hebben gekocht ,en zou zekers iedereen aanraden daar te gaan kijken en kopen...

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door