Zoek je een bijbaantje en ben jij onze nieuwe auto vlogster/presentatrice?

We need you! Want zeg nou zelf, wij als houterige mannen zijn niet heel geschikt om onze auto’s mooi in beeld te brengen. Dus ben jij net zo enthousiast als wij en durf jij wél voor de camera te staan? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een autovlogster/presentatrice, en niet zomaar één. We zoeken namelijk iemand die onze auto’s op een aantrekkelijke manier kan presenteren. Met een grote glimlach en dosis enthousiasme laat je onze occasions zien. Dit doe je op video, met behulp van onze eigen cameraman. De video’s die jullie maken gebruiken wij onder andere op onze website. Dankzij jouw aantrekkelijke presentatie van de auto’s vliegen deze vervolgens de deur uit!

Wat laat je zien? Zoals genoemd: onze auto’s! Wij hebben altijd een ruime voorraad occasions staan, die we natuurlijk graag verkopen. Daar help jij bij door de auto’s zelf te laten zien en de bijzonderheden van iedere auto uit te lichten. De koper weet dankzij jou precies wat voor auto hij koopt en kan niet wachten om er in weg te rijden.

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent jong, vlot en praat gemakkelijk
  • Je bent enthousiast en weet mensen gemakkelijk te overtuigen
  • Je vindt het uiteraard leuk om voor de camera te staan
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van je rijbewijs
  • Heb je enige kennis van auto’s? Dan zijn wij blij!
  • Je bent woonachtig in onze regio (maximaal 50km vanaf Den Ham)

Je krijgt een vergoeding per video, deze bepalen we in overleg.

De video’s worden voornamelijk op zaterdag opgenomen

Wie wij zijn? Wij zijn Remco en Jeroen, van Bestdeal Automotive in Den Ham. Wij verkopen met veel plezier en enthousiasme scherp geprijsde occasions. Dit doen we vanuit onze locatie in Den Ham, maar ook online! We delen een passie voor auto’s en alles wat ermee te maken heeft. Die passie delen we graag met onze klanten en met jou!

Ben jij degene die we zoeken? Kan je niet wachten om jouw enthousiasme in te zetten? Mail dan snel naar remco@bestdealautomotive.nl of bel ons even op 06-55335773

Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten!

9
9
Waren kort maar krachtig

Ik heb onze 2e auto aan de beide heren verkocht, alles verliep op een nette en zakelijke manier zoals het hoort.de

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top!!!

Ben zeer tevredenen omdat er de tijd voor mij werd genomen, ik ben goed geholpen en de verkoper had veel geduld. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de auto die mij verkocht is top!!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
8
8
Een correct autobedrijf met aardige mensen die geen onzin verkopen.

Opel Zafira ingeruild op een Mercedes E combi. Een prima inruil gekregen. Er moesten nog wat zaken aan de mercedes gedaan worden welke naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Auto opgehaald en tot op heden nog geen problemen mee gehad. Ik had zelfs wat dingen per ongeluk in de opel achtergelaten welke keurig zijn opgestuurd naar ons huisadres. Het enige smetje in de afspraken is dat de werkzaamheden tijdens de grote beurt die de mercedes in het voorjaar heeft gehad naar mij gemaild zouden worden. Dat is tot op heden niet gebeurd. Maar voor de rest een prima autozaak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door