Wat we voor u doen bij Bestdeal Automotive

Remco Konijnenberg en ik zijn dit bedrijf gestart vanuit een simpel idee: goede en betaalbare auto’s zoeken en aanbieden aan mensen zoals wij zelf zijn. Mensen die hun werk goed willen doen, voor hun familie willen zorgen, hun bedrijf van de grond willen tillen. Met natuurlijk op zijn tijd een pleziertje en vooral veel gezelligheid.

Daarom doen we bij Bestdeal normaal over auto’s. Geen praatjes maar goede informatie. Een scherp oog voor wat de autokoper nodig heeft. “Meedenken met de chauffeur” noemen we dat. Ons doel is om goed, betaalbaar en veilig rijden beschikbaar te maken voor grote groep mensen. Al wordt alles om ons heen duurder, mobiliteit is te belangrijk en moet bereikbaar blijven voor iedereen die dat wil.

We werken vanuit onze vestiging in Den Ham en zijn daar elke dag drukdoende om onze klanten te helpen. We zijn goed vindbaar voor mensen uit het hele land maar natuurlijk zien we veel mensen uit de regio: Ommen, Vroomshoop, Almelo, Hengelo, Wierden, Nijverdal, Vriezenveen, Hardenberg… Eigenlijk Twente met een stukje Salland. Een mooier gebied kennen we niet 🙂

De vraag die ons vaak gesteld wordt is waar onze naam vandaan komt. Bestdeal Automotive. Het klinkt mooi maar heeft het ook inhoud? Nou voor ons zeker! We zijn namelijk altijd op zoek naar de beste deal, en dat hoeft niet per se in de auto zelf te liggen, net zo vaak zit dat in creativiteit van de financiering. Daarom kun je bij Bestdeal de beste deal krijgen voor het betalen van de auto. Als iemand bij ons een occasion koopt kan men contant afrekenen, maar ook een lening afsluiten, privé-leasen of zakelijk leasen. Om de beste beslissing te kunnen nemen informeren we de koper transparant over de daaraan verbonden kosten. Want geld lenen kost geld, dat is geen nieuws, en is iets om goed rekening mee te houden.

Wat ons betreft daagt u ons uit om te komen met de beste deal. Wilt u een auto inruilen, heeft u speciale wensen en moeten we u helpen een bijzonder model te vinden, heeft u een scherp budget en zoekt u een prijs die daarbinnen past?

 

Laat het ons weten, bij Bestdeal Automotive lopen wij graag een stap harder.

Tot ziens in Den Ham!

Jeroen Brummelman
Bestdeal Automotive

10
10
Netjes behandeld

Komt de afspraken allemaal na

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Perfect en zonder poespas

Alle tijd wordt er genomen en service tot nu toe was achteraf perfect. Airco werkte niet en mocht deze zelf regelen. Nota direct door hun vergoed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top bedrijf

Zijn zeer tevreden met de auto die wij daar hebben gekocht ,en zou zekers iedereen aanraden daar te gaan kijken en kopen...

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door