Waardevermeerdering door een poetsbeurt? 

Nu het weer kouder wordt en de winter (eindelijk) in aantocht is en het jaar ten einde loopt is het goed om ook eens aan uw heilige koe te denken. Velen van ons zullen de winterbanden inmiddels wel weer gemonteerd hebben echter zijn er meer zaken die aandacht verdienen aan uw auto. Dan heb ik het niet zozeer over het reguliere onderhoud zoals kleine/grote beurt en een nieuwe apk.

De gemeentes (zeker hier in het oosten zoals Ommen, Hardenberg, Almelo, Wierden, Zwolle en Nijverdal) zijn met koude dagen alweer druk doende met het bestrooien van ons wegennetwerk en daardoor is uw auto extra gevoelig voor het ontwikkelen van corrosie en lakschades! Tevens zorgt dit koude weer voor schades aan deurrubbers en kunststof delen in en om de auto. Om dit te voorkomen en uw auto in topconditie te houden adviseren wij dan ook om de auto eens extra te wassen en vooral eens in de wax te (laten) zetten en te poetsen. Een goede poetsbeurt voorkomt aanslag op uw voertuig en zorgt ervoor dat de auto minder vuil oppakt. Uiteraard zal deze inspanning niet zonder resultaat zijn want bij inruil van uw auto zal de waarde van uw huidige voertuig hoger zijn als deze zich in nette en verzorgde staat bevindt!

Er zijn vele gespecialiseerde autopoetsbedrijven en deze kunnen een gericht advies geven over de huidige staat van uw auto en welk resultaat er behaald kan worden met de verschillende behandelingen. Denk hierbij aan het polijsten, het verwijderen van reeds aanwezige aanslag op de lak en de verzegeling van het lakwerk van de auto (in de wax zetten).  Bij deze behandelingen wordt de auto “gereconditioneerd” waarbij de lichtmetalen velgen en het volledige interieur uiteraard ook aangepakt kunnen worden (vlekken uit bekleding verwijderen, leerbehandeling enzovoorts). Na zo’n behandeling is uw auto weer in “nieuwstaat” en zult u het inruil bedrag van uw auto met 10 tot maar liefst 25 procent kunnen verhogen!

“Iets wat er goed, netjes en verzorgd uitziet zijn mensen simpelweg bereid voor om meer voor te betalen. Dit is hetzelfde principe wanneer jij een winkel ziet die er niet netjes en verzorgd uitziet. In dat geval zal je minder snel bereid zijn om de winkel binnen te lopen en je geld uit te geven. Zorg voor een wasbeurt, en maak het interieur van je auto helemaal schoon. Wanneer er iemand langskomt om je auto te bekijken zal zo’n poetsbeurt meer vertrouwen geven aan de potentiële koper.”

“Een representatieve auto krijg je ook met een goede poetsbeurt van je auto. Kun je dit niet zelf? Dan is er vast een garage bij je in de buurt te vinden die het voor een goede prijs kan doen of ken je binnen je kenniskring nog iemand die voor jou je auto even kan poetsen.”

Wij van Bestdeal Automotive adviseren u graag op dit gebied en tevens kunt u via ons deze behandelingen laten uitvoeren.

Maak hiervoor een afspraak.

Groet Jeroen

10
10
Betrouwbare autohandelaren met kennis van zaken .

Goede service en snel afgehandeld !

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
7
7
Leuk bedrijf

Goed gevoel bij het bedrijf ervaren,en prima geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
Vriendelijke verkopers, goed geholpen met de aankoop.

Goed geholpen met de aankoop van mijn auto.
Goed geïnformeerd.

Mijn andere auto daar ingeruild en achter gelaten, maar ik weet zeker dat ik van deze auto ook veel plezier ga hebben.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door