Vacature Online Marketeer

Online Marketeer

Aan de slag!


Wij willen een volgende stap maken in het verder
professionaliseren van onze online marketing.

Als Online Marketeer bij Bestdeal Automotive bepaal je, in samenspraak met de directie, de strategie om de conversie te verhogen en de verkoop aan te jagen. Daarnaast beheer en ontwikkel je onze marketingaanpak op de website en op sociale media. Hierbij werk je voor de (technische) uitvoering samen met ons externe bureau.

 • Jij bent dus verantwoordelijk voor de groei van de conversieratio.
 • Je belangrijkste taak is om onze website en social media hiervoor te optimaliseren.


Zie jij jezelf terug in onze wensenlijst?

 

 • Een afgeronde opleiding in communicatie en media waarderen wij bijzonder. Maar laat je niet afschrikken. Heb je een andere, soortgelijke opleiding gevolgd of ben je autodidact? Laat vooral van je horen als je kan laten zien dat je wel voldoet aan onderstaande functie-eisen.
 • We zoeken iemand met minstens drie jaar ervaring. En dat is niet zonder reden. We gaan voor het eerst werken met een interne marketeer, die alle ontwikkelingen en kansen in ons bedrijf ziet en meekrijgt en deze weet om te zetten in toffe marketinguitingen. Daarmee bén je ook meteen onze afdeling Marketing en Social Media.
 • Zoals je begrijpt moet je dus zelfstandig kunnen werken. 
 • Omdat je geregeld overlegd met de directie en korte lijntjes hebt met ons externe bureau, is goed kunnen samenwerken ook van belang.
 • Voor het optimaliseren en beheren van onze website is het handig als je met WordPress weet om te gaan.
 • Wij gebruiken nu voornamelijk Facebook, Instagram en Google. Dat je bekend bent met de ins en outs van sociale media is essentieel. 
 • Eigen inbreng en ideeën voor het boosten van de verkoop zien wij graag in onze nieuwe medewerker. 
 • Interesse in auto’s zou mooi zijn, maar is voor ons geen struikelblok.

 

Wat wij te bieden hebben:

 

Primaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een jaarcontract voor minimaal 8 tot maximaal 16 uur per week. We overleggen samen op welke dag(en) je gaat werken. Af en toe thuiswerken is voor ons geen probleem.

 • Loon
 • Vakantiedagen 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Verlofdagen
 • Pensioenregeling
 • Reiskosten vergoeding


Over Bestdeal Automotive:


Hoi!

Bestdeal Automotive is een jong bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Wij als oprichters runnen dit samen met onze twee medewerkers. In een gemoedelijke Twentse atmosfeer voorzien we onze klanten graag van goed advies in hun zoektocht naar een tweedehands auto. 

Ons team is klein en vakkundig, korte lijntjes zijn de standaard. We gaan met elkaar om als goede vrienden en werken samen om onze doelen te bereiken. Voor ons betekent dat: de ‘Beste deal’ bieden en zo veel mogelijk mensen blij maken met een betrouwbare auto!

Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een team dat werkt in een ontspannen en relaxte werksfeer. Tussen de bedrijven door drinken we graag een bakje koffie en maken een dolletje.

Wie weet tot snel!

Jeroen en Remco

 

Even praktisch over de sollicitatie:

En? Wil jij bij ons komen werken? Stuur dan je motivatie en CV naar remco@bestdealautomotive.nl.
Wil je graag eerst meer weten? Je mag bellen op 06-22602559 (Remco Konijnenberg). We beantwoorden je vragen met plezier.

10
10
Erg tevreden!

Blij met de aankoop!
Netjes te word gestaan door jeroen

Bij vragen Netjes antwoord gekregen En zonder aanbetaling toch de moeite genomen om hem een dag vast tehouden voor me . Zeer tevreden!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Gastvrij, vriendelijk geholpen

Heel blij met mn nieuwe auto

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
goede service zonder poespas

schakelaar achterruitwisser bleek defect na aankoop. Na telefonisch contact zonder gezeur netjes nieuwe geïnstalleerd bij garage in Den Ham !! Toppie !!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door