Maak nu uw afspraak

Afspraak maken Bestdeal Automotive
Vanaf 3 maart mogen wij eindelijk weer klanten ontvangen op afspraak! Ons team staat te popelen en kan niet wachten om u te helpen met de aanschaf van uw nieuwe occasion. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u vanaf nu op onze website uw proefrit /afspraak plannen. Boek nu snel uw afspraak hieronder of bekijk onze afspraak maken pagina


Hopelijk tot snel!
 
Uw Bestdeal adviseurs;
 
Jeroen Brummelman & Remco Konijnenberg
9
9
Waren kort maar krachtig

Ik heb onze 2e auto aan de beide heren verkocht, alles verliep op een nette en zakelijke manier zoals het hoort.de

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top!!!

Ben zeer tevredenen omdat er de tijd voor mij werd genomen, ik ben goed geholpen en de verkoper had veel geduld. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de auto die mij verkocht is top!!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
8
8
Een correct autobedrijf met aardige mensen die geen onzin verkopen.

Opel Zafira ingeruild op een Mercedes E combi. Een prima inruil gekregen. Er moesten nog wat zaken aan de mercedes gedaan worden welke naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Auto opgehaald en tot op heden nog geen problemen mee gehad. Ik had zelfs wat dingen per ongeluk in de opel achtergelaten welke keurig zijn opgestuurd naar ons huisadres. Het enige smetje in de afspraken is dat de werkzaamheden tijdens de grote beurt die de mercedes in het voorjaar heeft gehad naar mij gemaild zouden worden. Dat is tot op heden niet gebeurd. Maar voor de rest een prima autozaak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door