Coronavirus

Als Bestdeal Automotive B.V. houden ook wij ons aan de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM in verband met het Coronavirus en verzoeken wij u om bij een bezoek aan ons bedrijf 1.5 meter afstand van elkaar in acht te nemen en bij binnenkomst géén handen te schudden. Tevens wordt u verzocht om ons bedrijf met niet meer dan 2 personen te bezoeken. Mocht u ziekteverschijnselen vertonen dan spreekt het voor zich dat u uw bezoek uitstelt tot u weer beter bent.

Bij interesse in een van onze voertuigen bieden wij u nu de mogelijkheid van videobellen op nummer 06 55335773 zodat we de auto aan u kunnen tonen en waarbij we op uw verzoek specifieke zaken kunnen laten zien van onze auto’s. U hoeft er dus niet op uit en zullen de auto’s zo goed als mogelijk aan u beschrijven.

Bij Bestdeal Automotive hebben we de auto’s op een buitenterrein gestald staan zodat de kans dat u of wij ziek worden zoveel als mogelijk wordt beperkt u bent in deze roerige tijden dan ook nog steeds van harte welkom!

Wij wensen iedereen die getroffen is door deze vreselijke ziekte een goed en spoedig herstel toe en hopelijk kan iedereen, door alle genomen maatregelen in de wereld, weer snel en zorgeloos genieten van het leven.

10
10
Wij zijn heel goed behandeld

Vriendelijk en correct behandeld

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Erg tevreden!

Blij met de aankoop!
Netjes te word gestaan door jeroen

Bij vragen Netjes antwoord gekregen En zonder aanbetaling toch de moeite genomen om hem een dag vast tehouden voor me . Zeer tevreden!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Gastvrij, vriendelijk geholpen

Heel blij met mn nieuwe auto

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door