Coronavirus

Als Bestdeal Automotive B.V. houden ook wij ons aan de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM in verband met het Coronavirus en verzoeken wij u om bij een bezoek aan ons bedrijf 1.5 meter afstand van elkaar in acht te nemen en bij binnenkomst géén handen te schudden. Tevens wordt u verzocht om ons bedrijf met niet meer dan 2 personen te bezoeken. Mocht u ziekteverschijnselen vertonen dan spreekt het voor zich dat u uw bezoek uitstelt tot u weer beter bent.

Bij interesse in een van onze voertuigen bieden wij u nu de mogelijkheid van videobellen op nummer 06 55335773 zodat we de auto aan u kunnen tonen en waarbij we op uw verzoek specifieke zaken kunnen laten zien van onze auto’s. U hoeft er dus niet op uit en zullen de auto’s zo goed als mogelijk aan u beschrijven.

Bij Bestdeal Automotive hebben we de auto’s op een buitenterrein gestald staan zodat de kans dat u of wij ziek worden zoveel als mogelijk wordt beperkt u bent in deze roerige tijden dan ook nog steeds van harte welkom!

Wij wensen iedereen die getroffen is door deze vreselijke ziekte een goed en spoedig herstel toe en hopelijk kan iedereen, door alle genomen maatregelen in de wereld, weer snel en zorgeloos genieten van het leven.

10
10
Netjes behandeld

Komt de afspraken allemaal na

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Perfect en zonder poespas

Alle tijd wordt er genomen en service tot nu toe was achteraf perfect. Airco werkte niet en mocht deze zelf regelen. Nota direct door hun vergoed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top bedrijf

Zijn zeer tevreden met de auto die wij daar hebben gekocht ,en zou zekers iedereen aanraden daar te gaan kijken en kopen...

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door