Aangepaste werkwijze i.v.m. Corona maatregelen.


Als Bestdeal Automotive houden ook wij ons aan de aangepaste Corona richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM.

Dat betekent concreet dat ons bedrijf voor fysiek bezoek is gesloten wel kunt u auto’s op ons buitenterrein bekijken echter mogen wij hier op geen enkele manier bij assisteren. Verder is het mogelijk een proefrit, bezichtiging of levering op locatie te verzorgen dit zou bijvoorbeeld bij u aan huis of op kantoor kunnen uiteraard met inachtneming van de gelden corona maatregelen zoals 1,5 afstand, mondkapje etc. Ook bieden wij de mogelijkheid van videobellen (06-55335773) zodat we de auto aan u kunnen tonen en waarbij we op uw verzoek specifieke zaken kunnen laten zien. Tot slot kunt u onze auto’s ook direct online kopen en laten bezorgen zie voor meer informatie de beschrijving bij de auto en de button “online kopen”.

10
10
Netjes behandeld

Komt de afspraken allemaal na

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Perfect en zonder poespas

Alle tijd wordt er genomen en service tot nu toe was achteraf perfect. Airco werkte niet en mocht deze zelf regelen. Nota direct door hun vergoed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top bedrijf

Zijn zeer tevreden met de auto die wij daar hebben gekocht ,en zou zekers iedereen aanraden daar te gaan kijken en kopen...

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door