Aangepaste werkwijze i.v.m. Corona maatregelen.


Als Bestdeal Automotive houden ook wij ons aan de aangepaste Corona richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM.

Dat betekent concreet dat ons bedrijf voor fysiek bezoek is gesloten wel kunt u auto’s op ons buitenterrein bekijken echter mogen wij hier op geen enkele manier bij assisteren. Verder is het mogelijk een proefrit, bezichtiging of levering op locatie te verzorgen dit zou bijvoorbeeld bij u aan huis of op kantoor kunnen uiteraard met inachtneming van de gelden corona maatregelen zoals 1,5 afstand, mondkapje etc. Ook bieden wij de mogelijkheid van videobellen (06-55335773) zodat we de auto aan u kunnen tonen en waarbij we op uw verzoek specifieke zaken kunnen laten zien. Tot slot kunt u onze auto’s ook direct online kopen en laten bezorgen zie voor meer informatie de beschrijving bij de auto en de button “online kopen”.

9
9
Waren kort maar krachtig

Ik heb onze 2e auto aan de beide heren verkocht, alles verliep op een nette en zakelijke manier zoals het hoort.de

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top!!!

Ben zeer tevredenen omdat er de tijd voor mij werd genomen, ik ben goed geholpen en de verkoper had veel geduld. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de auto die mij verkocht is top!!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
8
8
Een correct autobedrijf met aardige mensen die geen onzin verkopen.

Opel Zafira ingeruild op een Mercedes E combi. Een prima inruil gekregen. Er moesten nog wat zaken aan de mercedes gedaan worden welke naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Auto opgehaald en tot op heden nog geen problemen mee gehad. Ik had zelfs wat dingen per ongeluk in de opel achtergelaten welke keurig zijn opgestuurd naar ons huisadres. Het enige smetje in de afspraken is dat de werkzaamheden tijdens de grote beurt die de mercedes in het voorjaar heeft gehad naar mij gemaild zouden worden. Dat is tot op heden niet gebeurd. Maar voor de rest een prima autozaak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door