Bestdeal case #3

Door de telefoon geleverd

Bij Bestdeal komen onze klanten voornamelijk uit de regio Twente. Steden zoals Almelo, Hengelo en Enschede zijn goed vertegenwoordigd in ons klantenbestand. Dit is waar het merendeel van onze klandizie vandaan komt, maar we leveren uiteraard door heel Overijssel en Nederland.

Zo kregen we laatst een belletje van een meneer uit Amsterdam. Hij had op onze website een occasion gezien en had hierover een aantal vragen. Door de recente ontwikkelingen door het Corona virus kon meneer niet onze kant opkomen en vroeg hij mij de auto precies te omschrijven op het gebied van deukjes, krasjes de onderhoud historie enzovoorts.  Na wat heen en weer gebel en de auto door middel van een video presentatie via WhatsApp te laten zien is meneer over gegaan tot aankoop van de auto. Of de auto ook geleverd kon worden in Amsterdam? Was de vraag nog. We zijn toen een bedrag overeengekomen voor het brengen van de auto bij meneer aan huis. Na de auto grondig te hebben gereinigd en deze met een stuurwiel hoes en stoelhoes te hebben uitgerust hebben wij de auto met onze autotranssporter naar Amsterdam gebracht. De klant was zeer tevreden en opgewekt voor de goede service en zag zijn aankoop nu voor de eerste keer. De auto viel hem 100% mee en dacht dat de beschadigingetjes die ik via de telefoon liet zien veel erger waren doordat ik er teveel op had ingezoomd!  (je wil de auto toch zo eerlijk mogelijk omschrijven).

Op de terugweg naar Den Ham bedacht ik mij dat dit de 1e keer was dat ik een auto telefonisch verkocht en geleverd had zonder dat de klant hem in het echt had gezien. Zo zie je maar dat ook wij van Bestdeal Automotive nog elke dag nieuwe dingen meemaken 😉

 

 

9
9
een fijne auto ben er heel blij mee. groeten.

viendelijke mensen goede voorlichting. wat je ver zoekt.............vr groetenw van schaik uit rotterdam.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
Prima.

Keurig geholpen,leuke mensen..komen graag weer.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
zeer geinterreseert en behulpzaam.

was hier nog nooit geweest.wou nog naar andere autodealers,was niet nodig.hier prima geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door