Joie de vivre oftewel Levenslust zeker van toepassing op deze unieke Renault Megane CC!

Nieuw bij Bestdeal Automotive de Renault megane CC Floride een unieke auto waarvan er slechts 1600 in totaal zijn geproduceerd!

Joie de vivre oftewel Levenslust zeker van toepassing op deze unieke Renault Megane CC, Je waant je in zuid frankrijk met deze prachtige en unieke Coupé Cabriolet.

 

Renault verkoopt in Nederland 25 exemplaren van de exclusieve Mégane CC Floride. 

Renault bouwde 1.600 exemplaren van de Mégane CC Floride. Daarvan bleven er 250 in Frankrijk, 25 er van kwamen naar Nederland. Alle hebben de 130 pk sterke TCe benzinemotor. De nieuwprijs was 35.790 euro.

De auto was te koop met deze ivoorkleur of in het rood. In het interieur is lederen bekleding die eveneens in deze twee kleuren zijn uitgevoerd. De zitgedeelten op de stoelen zijn uitgevoerd in het ivoor en de wangen zijn rood. Ook in de pookknop en op het dashboard komt deze kleur terug.

Het dak is uitgevoerd in een contrasterende pianolakkleur. Verder zijn er 17 inch Sari-wielen die ook in de prachtige ivoorkleur zijn meegespoten. Op de voorspatborden en op de zijkant voor de achterwielen zijn Floride-badges te vinden.

Die naam, én de sfeer in deze CC, zijn overigens geleend van de Floride uit de jaren ’60. Ook op het dashboard, dat is afgewerkt met een verchroomde strip, komt de historische naam terug.

 

De onderstaande foto toont de originele Renault Floride van 1959, de naamgever van de Megane CC Floride.

 

Onderstaande foto toont het unieke interieur van De Megane CC Floride.

Uniek in zijn soort en slechts sporadisch gebruikt te vinden. Deze unieke auto is nu bij ons in Den Ham overijssel te bewonderen.